Сребро Немање Мајдова за историју

62

Прес центар СД Црвена звезда у Љутице Богдана још једном је био место прославе врхунских резултата. Црвено-бели џудисти окружени спортским пријатељима и представницима медија прослављали су историјски успех Немање Мајдова, освајање сребрне медаље на  Светским олимпијским играма младих у Кини.

Драго ми је да је разлог нашег окупљања још један врхунски успех наших такмичара. Прослављамо велики успех, вицешампионско звање нашег  Немање Мајдова – рекао је Иван Тдоров, председник Скупштине ЏК Црвена звезда.

Присутне је поздравио и Стојан Вујко, председник Управног одбора трофејног црвено белог џудо клуба. 

Џудо клуб Црвена звезда је захваљујући нашем Немањи Мајдову постигао је историјски успех и у нашу трофејну ризницу додао сребрно одличје овога пута са Олимпијаде младих у Кини. Сви се добро сећамо испраћаја на ово такмичење из Скупштине града, када смо сви били уверени да ће нас и са овог такмичења обрадовати са неком од медаља. Сви се поносимо Немањом и свим оним што је урадио у преходном периоду а нарочито успехом из Кине. Ово наше заједничко славље користим да му још једном честитам – рекао је Стојан Вујко.

Млади Немања Мајдов јунак не само ЏК Црвена звезда, већ и читавог младог српског олимпијског тима кроз препознатљиви осмех обратио се медијима.

Свестан сам да је ово велики успех али овај резултат није смао мој ово је успех свих нас. Желео бих да се захвалим Олимпијском комитету Србије на челу са Владом Дивцем и Иваном Тодоровим, Џудо клубу Црвена звезда и председнику Стојану Вујку, Џудо савезу Србији и господји Лидији Поповић, мојој породици и клупским друговима. Без свих вас ова сребрна медаља не би сада красила трофејну ризницу Црвене звезде – рекао је Немања Мајдов.

Иван Тодоров је истакао да је  медаља Немање Мајдова најбоља најава врхунских резултата џудока Црвене звезде.

Очекујемо до краја 2014. од наших такмичара медаљу са Првенства Европе, успех у Купу европских шампиона – закључио је Тодоров.

Претходни текстСписак позајмљених фудбалера
Следећи текстИзненађење за прве купце сезонских карата