Лазовић и Печник позивају навијаче

44

Првотимци Црвене звезде, Дарко Лазовић и Нејц Печник, позвали су навијаче Црвене звезде да у суботу, 30. августа, у што већем броју дођу на стадион и пруже подршку Црвеној звезди у походу на нове бодове.

Тренутно сам играч са најдужим стажом у Црвеној звезди. И за све ово време одиграо сам много утакмица у којима су наши навијачи били тас који је превагнуо на нашу страну и они су ти који нам уливају енергију да лакше дођемо до победе. Речима је тешко описати значај који за клуб има Звездина публика. Позивам их и да у суботу испуне Маракану у што већем броју и да заједничким снагама дођемо до тријумфа. Мислим да су Звездаши препознали нашу борбеност и жељу за тријумфом. Наглашавам да нам значи сваки аплауз, сваки глас подршке. Одлично смо започели сезону и верујем да ћемо се и после меча са Спартаком заједно радовати. Пре две сезоне управо против тима из Суботице било је више од 40.000 људи на стадиону. Било би феноменално када би приближно толико навијача било и у суботу. Сви на Маракану! – поручио је Лазовић.
 
Пре него што сам постао фудбалер Црвене звезде, о нашим навијачима сам доста слушао и гледао снимке, међутим о каквој се подршци и енергији са трибина ради уверио сам се тек на дебију. Најежио сам се док сам излазио кроз тунел. Сваки појединац који дође на стадион да нас бодри у нама буди додатну снагу и мотив да још више изгарамо за клуб на терену. Звездина публика је јединствена у Европи и они су сигурно били један од фактора због којих сам одлучио да останем на Маракани. Амбијент који влада на нашим мечевима помаже нам да заборавимо на све проблеме и да се максимално концентришемо на игру. Очекујем да и у сусрету са Спартаком буде пун стадион и да заједно упишемо четврту победу у сезони. Сви на Маракану! – јасна је порука Нејца Печника.

Претходни текстЛазаревићу четворогодишњи уговор
Следећи текстМијаиловић: Трака је велика част и обавеза