Нова победа црвено-белих

31

И овог понедељка, фудбалери Црвене звезде који нису наступили за викенд, одиграли су пријатељску утакмицу.

Овога пута, противник је била екипа Колубаре. Утакмица није обиловала шансама, а прву велику искористио је Деспотовић. Звездин нападач је донео свом клубу предност у 18. минуту, веома ефектно – маказицама. Асистент је био Гаврић. Деспотовић је и у 35. минуту имао сјајну прилику након цетаршута са леве стране. Захватио је лопту из волеја са 12 метара, она је одскочила, преварила голмана, међутим прохујала је неколико центиметара поред стативе.
У другом полувремену, црвено-бели су постигли још један гол. Поново је стрелац био Јовић, који је тресао мреже и на претходним пријатељским утакмицама. Након што је ушао у игру, Јовић је искористио асистенцију Мбођа, и погодио из непосредне близине. Јовић је свој голгетерски салдо могао и да повећа, али је у неколико наврата недостајало и помало среће.

Црвена звезда ће наредног викенда одиграти утакмицу 4. кола првенства, а противник ће бити Спртак.

Црвена звезда – Колубара 2:0 (1:0)
Стадион: Помоћни терен Црвене звезде. Гледалаца: 100. Судија: Дејан Филиповић . Стрелци: Деспотовић у 18′, Јовић у 59′.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман, П. Ђорђевић, Планић, Јовановић, Антић, Гогић, Караклајић, Босанчић, Аврамовски, Гаврић, Деспотовић. Играли су још: Тркуља, Јовић, Н. Ђорђевић, С. Ђорђевић, Ристић, Чикић, Мбођ, Грујић, Јокић.
КОЛУБАРА: Матић, Пилица, Станојевић, Милошевић, Марковић, Танушев, Обрадовић, Лазовић, Трнавац, Крстић, Стевановић. Играли су још: М. Маринковић, Ковачевић, Спасојевић, Миловановић, Димитријевић, Ранитовић, Симић, Ђурђевић, Крстић, А. Маринковић, Чадиковски.

Претходни текстСрбија шампион Европе, Бојана најбољи примач
Следећи текстБјелица освојио фјучерс у Новом Саду