Црвено-бели савладали Рудар голом Луке Јовића

52

Црвена звезда и Рудар из Костолца су у понедељак, 11. августа, одиграли пријатељску утакмицу. Наш тим је славио минималну победу, голом Луке Јовића.

Ненад Лалатовић је на терен послао играче који нису играли против Радничког из Ниша, или су имали мању минутажу. Почетни минути нису донели много занимљивости, да би тек на истеку 16. Босанчић покушао да ефектно затресе мрежу, али је лопта прошла неколико центиметра поред гола. Гости су имали својих покушаја, али је у одбрани Црвене звезде запажен био Вукашин Јовановић.
Црвена звезда је победила зајваљујући голу Луке Јовића. Новајлија у редовима црвено-белих, Никола Антић, асистирао је нашем нападачу који је добро реаговао о погодио доњи леви угао гола. Да није било голмана Рудара, и Деспотовић би се уписао у стрелце у другом полувремену, али је његов покушај главом чувар мреже гостију успешно зауставио. Звезда је своје нападе често завршавале и преко Гаврића, који ипак није успео да се упише у стрелце.
Својих 40-ак минута на овој утакмици зарадио је и Мбођ, који је на проби и који ће покушати да се избори за уговор.

Црвена звезда – Рудар (Костолац) 1:0 (1:0)
Стадион: Помоћни терен Маракане. Судија: Немања Петковић. Стрелац: Јовић у 23. минуту.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман, П. Ђорђевић, Планић, Јовановић, Антић, Гогић, Јовић, Ристић, Босанчић, Гаврић, Деспотовић. Играли су још: Ђорђевић, Митровић, Мбођ, Ахчин, Чикић, Јокић, Караклајић.
РУДАР: Станојевић, И. Милосављевић, Н. Јовановић, Станић, Петровић, Муљајић, Н. Стојановић, С. Стојановић, Стевановић, Милојевић, М. Милосављевић.
Играли су још: Лангура, Лазић, Л. Јанковић, У. Јовановић, Димитријевић, Д. Јовановић, Павлов, Станковић, Катић, Миловановић.

Претходни текстЗвезда почела са тренинзима
Следећи текстМитровић: Почаствован сам