Против Вашаша у петак

54

Фудбалери Црвене звезде настављају са жестоким ритмом и на другом делу припрема у Термама Чатеж.

Јесте Ненад Лалатовић смањио интензитет претрчаних километара али сада кроз уигравање линија тима и кроз рад на тактици поново од својих изабраника тражи максимум на сваком тренингу. Тражи и добија. Милијаш и другови без поговора извршавају све задатке како на терену тако и у теретани. У среду и четвртак та два сегмента рада су била комбинована. После среде и рада на терену у Брежицама, црвено-бели су у четвртак преподне радили у теретани подељени у две групе, а под надзором Александра Стајковца.

Већ од петка, 25.јула, првотимци Црвене звезде ће ући у ритам пријатељских мечева. Први ривал је мађарски Вашаш а утакмица се игра у Шентјуру, малом граду поред Цеља. Почетак меча је у 17,30 уз присутво гледалаца.

Већ после три дана (28.јул) комбиновани тим Црвене звезде очекује утакмица са НК Кршко у Кршком (18,00), док ће првотимци на терен опет 29.јула. Ривал ће бити немачки Хановер, а утакмица се игра у Птују од 18,30.

Последњи ривал је планиран за 2.август и то је турски Генчербирлиги, који је такође на припремама у Словенији. Место и време одигравања меча ће тек бити утврђени.
Екипу је данас напустио Милан Јокић, који ће се, на позив селектора Вељка Пауновића, придружити вршњацима на првенству Европе у Мађарској.

Претходни текстМилићевић у Америци
Следећи текстРеми Звезде и Вашаша