Екипа се полако осипа

79

По завршетку сезоне 2013/2014 великом броју рукометаша Црвене звезде истекли су уговори са клубом. Голман Милан Косановић је већ пронашао нови тим, а известан је и одлазак Боже Анђелића.

Милан Косановић, први голман црвено-белих у минулој сезони добрим партијама у Звезди пронашао је ангажман у Француској и наредне сезоне ће наступати за Истр. Сигуран одлазак је најавио и Божо Анђелић, још једна узданица чете Ненада Перуничића током претходних година. Анђелић је изразио своју захвалност клубу за претходне три и по године у тиму, током којих је стигао и до репрезентативног дреса Црне Горе и истакао да још не зна где ће наставити карију, али да сигурно одлази.

То још није све што се тиче могућег масовног напуштања екипе, јер су уговори истекли Милану Павлову, Огњену Кајганићу, Стефану Алчаковићу, Николи Лазићу, Вуку Лазовићу, Немањи Нешовановићу, Бојану Митровићу, Луки Денићу, Милану Торбици…

Клуб је претходних година имао великих проблема у проналаску средстава за нормално функционисање. У зимској паузи чинило се да ће Звезда некако испливати из свих тих проблема, али како сада ствари стоје биће врло неизвесно по том питању у врелим летњим месецима. Да ли ће Звезда успети да склопи тим за највеће домете на домаћој сцени или ће цела прича спасти на талентоване млађе играче који су под уговором (Војислав Брајовић, Владимир Цупара, Младен Шотић, Срђан Милутиновић, Богдан Огризовић, Марко Антељ…) показаће наредни период.

Претходни текстДруги пораз Звезде
Следећи текстЗлато за Славнића на интернационалној регати