Црвено-бели освојили титулу шампиона Србије

44

Београдски рагби клуб Црвена звезда нови је шампион Србије у рагбију 7. Црвено-бели су као домаћини турнира забележили три убедљиве победе и освојили титулу, а због ванредне ситуације услед поплава које су Србију погодиле овог месеца одлучено је да се игра само један турнир.

Звезда је у новој олимпијској дисциплини до трофеја стигла врло убедљивим тријумфима над екипама Победник Моцарта (36:5), Партизана (31:0) и Војводине (40:12). Друго место заузела је екипа Победника, трећи је био Партизан, а на четвртој позицији такмичење је завршила екипа Војводине. У конкуренцији рагбисткиња титулу првака државе освојила је екипа ЖРК Београда.

БРК Црвена звезда ове сезоне има лепу прилику да освоји шампионску титулу и национални куп и у рагбију 15, а после прегршт трофеја које су у овој години већ освојили ватерполисти, одбојкаши, фудбалери и остали чланови Звездине спортске породице трофејни салдо би могли да увећају кошаркаши и ватерполисткиње у првенству, рукометаши у Купу и још неки чланови Спортског друштва, тако да би ова година могла да буде једна од најтрофејнијих у новијој историји црвено-беле спортске породице.

Претходни текст„Никад у каријери овакав круг људи око себе“
Следећи текстКарте за Војводину