Важно! Подела карата за ОФК Београд

37

Одлуком Владе Србије, ванредно стање које је у Србији на снази од петка 16. маја, укинуто је, осим у два града и 17 општина.

Првенство Србије биће настављено у недељу 25. маја. Црвена звезда ће од 17 часова, против ОФК Београда одиграти последњу утакмицу на свом стадиону у сезони 2013/14.

Карте за ову утакмицу биће бесплатне, а због безбедносне процене Министарства унутрашњих послова, неопходно је преузети их на благајнама нашег стадиона.

Благајне ће радити у суботу 24. маја од 10 до 17 часова, као и у недељу, на дан утакмице, од 11 па све до почетка меча. У наведеним терминима, радиће све благајне нашег стадиона, а свако ће уз показану личну карту моћи да добије највише четири карте.

ВЛАСНИЦИ СЕЗОНСКИХ КАРАТА НЕ МОРАЈУ УЗИМАТИ КАРТУ НА БЛАГАЈНИ.

Током меча ће на трибинама бити организовано и добровољно скупљање хуманитарног прилога за све оне који су у поплавама претрпели штету.

Позивамо навијаче да испуне Маракану до последњег места, још једном покажу хуманост, и подрже свој тим у овој историјској утакмици, као и да на утакмицу дођу раније како би се избегле гужве испред стадиона.

Претходни текстПорука кућу гради
Следећи текстТермини финалног турнира Купа