Звездини фудбалери бране Галовицу

36

Као што је и најављено, у акцији спашавања Србије од поплава су се јутрос укључили и фудбалери Црвене звезде и комплетан стручни штаб.

Испред нашег стадиона, окупио се и велики број људи који су се ставили на располагање својој земљи, и људима у невољи. Првобитни план је био да се јутрос крене пут Шапца, али како је у град у Мачви стигао више него довољан број доброваљаца, црвено-бели су се упутили на критичну локацију у Београду.

Тренутно се комплетна експедиција клуба са првотимцима, тренерима и осталим члановима клуба налази у месту Галовица између новобеоградског Блока 45 и Сурчина где помажу у утврђивању насипа на Сави како вода не би продрла према Новом Београду.

Долазак у Галовицу су најавили и фудбалери ОФК Београда. У кородинацији са МУП Србије, и Романтичари су одустали од пута у Шабац и упутили се ка Галовици. Клуб се организовао у току дана и на челу са комплетним руководством, стручним штабом првог тима, тренерима из омладинске школе, запосленима, али и уз ветеране, навијаче послао два аутобуса са 80 добровољаца пут Савског насипа.

Претходни текстЈуниори тријумфом оверили финале Евролиге
Следећи текстЦрвено-бели уз Обреновчане