Заједница клубова ЈСЛ – Нема фудбала у Србији

35

На сајту Заједнице клубова Јелен Супер лиге, објављено је да су све фудбалске утакмице одложене до даљњег, односно док трају временске непогоде у Србији.

Вест преносимо у целости:
Заједница клубова Јелен Супер лиге Србије и директор лиге Владимир Булатовић донели су одлуку о отказивању одигравања мечева 29. и 30.кола заказаних за суботу 17. мај и среду 21. мај 2014.године. Утакмице ће бити заказане и одигране након завршетка ванредне ситуације на територији Републике Србије.

Поводом насталих околности изазваних великим поплавама и проглашене ванредне ситуације отказују се све утакмице 29. и 30. кола Јелен Супер лиге Србије које су заказане за суботу 17.05. и среду 21.05.2014. године.

Истовремено, обавештавам Вас да нисам у могућности да данас одредим нове термине одигравања утакмица последња два кола такмичења због трајања ванредне ситуације.

Одлука о одређивању нових термина биће донета по укидању ванредне ситуације.

Заједница фудбалских клубова Супер лиге Србије саосећа са свим грађанима Републике Србије и ставља се на располагање свим државним органима за било какву врсту помоћи угроженим грађанима.

С поштовањем,

Директор лиге

Владимир Булатовић с.р.“

Претходни текстОдложена утакмица Звезде и Мега Визуре
Следећи текстСениори Звезде ће наступати у Челенџ Купу