Бранко Ковачевић нови тренер Звездиних дама

203

У прес сали СД Црвена звезда данас је на конференцији за медије представљен Бранко Ковачевић нови тренер црвено-белих одбојкашица.

Дугогодишњи члан нашег клуба и некадашњи тренер вратио се у матични клуб и прихватио понуду која се не одбија. У наредне четири године Ковачевић ће са црвено-белим дамама покушати да поврати шампионски сјај и донети нове трофеје у витрине нашег клуба.

Велико ми је задовољство да се после дужег периода враћам у клуб у којем сам учинио своје прве тренерске кораке и у коме сам углавном све о одбојци научио. Изазов је велики, а некако су нам се и жеље и циљеви у великој мери поклопили – изјавио је Ковачевић у свом првом обраћању на месту шефа стручног штаба Црвене звезде.

За мене је изазов што су у Звезди циљеви увек највиши. Звезда је позната по избацивању великог броја младих и талентованих играчица и сматрам да је рад са младима нека моја специјалност. Ту сам да испуним и такмичарске циљеве, а радићемо пре свега на напредовању тих младих играчица и достизање репрезентативних висина – рекао је Ковачевић.

Бранко Ковачевић је током свог првог боравка у Звезди био помоћни тренер Зорану Терзићу, трофејном тренеру са којим је сарадњу наставио и у сениорској репрезентацији Србије са којом је освојио бројне медаље на светским и европским такмичењима.

Претходни текстЛежајићева освојила сребро у Питештију
Следећи текстИгор Ковачић шампион Србије