Миловић: Можемо да одбранимо титулу

46

У просторијама Одбојкашког савеза Србије одржана је конференција за новинаре, поводом старта финалне серије плеј–офа Винер Штетише лиге у конкуренцији одбојкашица у којој ће играти Црвена звезда и Партизан Визура.

На конференцији су се медијима обратили Јулија Миловић и Ласло Лукач, капитен и тренер Црвене звезде, Бианка Буша и Дарко Закоч, капитен и тренер Партизана Визуре, и Чедомир Недељковић, комесар такмичења УОКПЛ.

Верујем да можемо до титуле шампиона Србије поново. Наш тим се током целе сезоне припремао веома напорно за ове дуеле. Имали смо веома тежак период од када смо освојиле Куп и зато смо још више узбуђене. Морамо да победимо у три меча, никад није лако, поготово што је Партизан Визура веома добра и јака екипа. Биле су прве у лигашком делу сезоне, али се надамо да можемо до зацртаног циља и шампионске титуле – изјавила је капитен црвено-белих Јулија Миловић.

Тренер Црвене звезде Ласло Лукач нагласио је да ће екипа дати свој максимум како би одбранила трофеј.

Мене највише радује изјава капитена да верује у себе, међутим знајући све појединце у редовима Партизан Визуре, њиховог тренера и шта је све клуб учинио да буду спремни за ово финале, мислим да су ипак фаворити у финалној серији. Учинили смо све у протеклих месец и по дана, доста сам радио са нашом екипом и мислим да смо поправили неке ствари, учинили да будемо квалитетнији и то треба потврдити на следећим утакмицама. Биће веома тешко, али као што капитен верује у себе и своје саиграчице тако и ја верујем у њих. Пробаћемо да дамо свој максимум на четири-пет, а можда и три утакмице, борићемо се, па шта нам Бог да – рекао је Ласло Лукач.

Прва утакмица Партизан Визура – Црвена Звезда одиграће се у среду, 2. априла од 19,00 часова у дворани СЦ “Визура”.

РТС ће преносити утакмице финалне серије плеј–офа од другог меча, који ће се одиграти у суботу, 5. априла.

Партизан Визура ће бити домаћин прве две утакмице финала, које ће се одиграти у СЦ “Визура” 2. (19,00) и 5. априла (18,00 – РТС 2), док ће Црвена звезда бити домаћин трећег меча, који ће се одиграти 9. априла (17,00 – РТС 2) у дворани “Спорт Еко”, као и евентуалног четвртог меча (12. април – 18,00 – РТС 2). Уколико се буде играла пета утакмица, домаћин ће бити Партизан Визура, 15. априла (17,00 – РТС 2) у СЦ “Визура”.

Претходни текстРадоњић: Жеља огромна, мотив изузетан
Следећи текст40 година касније…