Косановић и Брајовић на списку репрезентације

87

Селектор рукометне селекције Србије Владан Матић објавио је списак играча из Супер лиге на које рачуна за тренинг центар пред утакмице баража за Светско првенство против Чешке, а на списку су се нашла и два играча Црвене звезде, Милан Косановић и Војислав Брајовић.

Талентовани Војислав Брајовић је већ био у ужем кругу кандидата за одлазак на недавно Европско првенство. Прошле сезоне је скренуо пажњу на себе добрим играма у Звезди. Има само 19 година, а ове сезоне је одлично почео такмичење у Супер лиги са великим бројем голова, да би га неугодна повреда успорила, па се у праву форму вратио почетком другог дела сезоне.

Милан Косановић има 32 године, а ове сезоне пружа феноменалне партије и најзаслужнији је за победе које је Звезда извукла у јесењем делу сезоне. Редовно бележи двоцифрен број одбрана, а често та цифра иде и преко 20 на неким мечевима. Мајстор је и да одбрани седмерце, а дочекао је да буде позван у национални тим као искусан чувар мреже.

Тренинг центри ће бити одржани 10, 11, 23. и 24. марта, затим 4. и 5. априла и 19. и 20. маја, а бараж утакмице против Чешке играће се у јуну.

Претходни текстМаратон припао Звезди, рекорд Петковића
Следећи текстСиманић и Аранитовић на Џордановом кампу