И Дарко Лазовић у „клубу 100“

46

Један од фудбалера са најдужим стажом у Црвеној звезди, Дарко Лазовић, на данашњој утакмици против Јагодине, одиграо је своју стоту утакмицу у црвено-белом дресу.

Звездина „осмица“, ипак, у први план ставља утакмицу и победу коју је Црвена звезда остварила.

Ово је веома важна победа за нас, на једном од најтежих гостовања у лиги. Одлично смо отворили утакмицу, постигли рано гол, а затим и други пред крај полувремена. Амбијент на трибинама нам је такође пуно значио, јер увек када играмо у Јагодини имамо огромну помоћ наших навијача. Наредна два сусрета играмо на нашем стадиону, где треба да наставимо са добрим играма. Наш циљ је познат, али има још доста да се игра, 13 кола до краја првенства, и зато идемо из меча у меч – рекао је Лазовић, који је захвалан свима који су били уз њега и током лепих, али и тешких тренутака у црвено-белом дресу.

Велика ми је част што сам одиграо 100 утакмица у Црвеној звезди. Не може пуно фудбалера да се похвали том чињеницом, и трудићу се да се својим понашањем и односом према игри и тренинзима допринесем резултатима екипе. Драго ми је што сам се после повреде вратио у тим, и много ми значи то што имам подршку свих људи и саиграча. Верујем да ћу после тешких осам месеци које сам имао, наплатити сав труд који сам уложио да се врати на терен – закључио је Лазовић.

Претходни текстЗвездина младост у пуном сјају
Следећи текстНова стотка црвено-белих дама