Бојан Митровић ново појачање Звезде

199

Рукометни клуб Црвена звезда добио је ново појачање пред сам крај зимског прелазног рока. Нови играч црвено-белих је десно крило Бојан Митровић, који је у досадашњем току шампионата наступао за Мораву из Велике Плане.

Митровић је рођен 1986. године, а последња два клуба у каријери су му били БАСК и Морава. У екипи из Велике Плане саиграч му је био Немања Нешовановић, који је такође стигао у Звезду у овом прелазном року.

Црвено-бели су ове сезоне имали великих проблема на позицији десног крила. Слободан Павић је поново морао на операцију колена и неће играти до краја сезоне, а Стефан Алчаковић није играо на последњих неколико мечева због инфекције, па је долазак Митровића био преко потребан екипи Ненада Перуничића.

Ипак, још увек је неизвесно да ли ће Митровић заиграти за Звезду у дербију 17. кола против Железничара у недељу. Звезда треба да измири око 20 000 евра дуга према бившим играчима, а затим и да лиценцира Митровића на време. Ако новац не буде исплаћен, на предстојећем мечу неће играти ни сва остала појачања, јер истиче рок од десет дана на колико је издата лиценца.

Претходни текстЈуниори Звезде лако и са ИНСЕП-ом
Следећи текстЈуниори са првог места у полуфинале