Вода Дубока нови спонзор

49

Рукометни клуб Црвена звезда, после година кризе, полако покушава да се врати на старе стазе славе. Нови спонзор Црвене звезде је компанија “Минерална вода Д. О. О.“ из Нереснице на Хомољским планинама, чији ће бренд минералну воду “Дубока“ користити и промовисати рукометаши црвено-белог тима.

Уговор је потписан на годину дана, а том приликом је генерални директор компаније “Минерална вода Д. О. О.“, Александар Димитријевић истакао да је сарадња са Црвеном звездом наставак успешне приче коју је компанија омала уочи Светског првенства за рукометашице у Србији.

Знамо да је играчима и играчицама неопходна правилна хидратација, а “Дубока“ им то свакодневно омогућава. Верујемо у будуће успехе Звезде, поносни смо на ново партнерство.

Тренер црвено-белих Ненад Перуничић изразио је задовољство постигнутом сарадњом.

– Надамо се да ће квалитет воде која је женску репрезентацију довела до сребра на Светском првенству помоћи и нама у остварењу будућих успеха. Хвала нашим новим пријатељима и сарадницима што су препознали потенцијал и визију Црвене звезде и што су се прикључили пројекту освајања титуле и Купа Србије.

Рукометаши Црвене звезде су у пријатељском мечу са Моравом у Великој Плани забележили реми (29:29), а за викенд их очекује меморијални турнир “Никола Гужва Јевремовић“ у Ваљеву. Црвено-бели у суботу играју са домаћим Металцем, а дан касније одиграће финале или меч за треће место у зависности од исхода меча са екипом из Ваљева.

Претходни текстЗвезди измакла победа у Словенији
Следећи текстРаднички из Свилајнца прва препрека у купу