Мрђа обрадовао породицу Радосављевић

51

Нападач Црвене звезде Драган Мрђа од стране навијача црвено-белих изабран је за најбољег фудбалера тима Славише Стојановића за месец новембар.

Искусни центарфор постигао је неколико важних голова који су значајно увећали салдо на табели најтрофејнијег српског клуба. Уједно, Мрђа је са 11 постигнутих голова најбољи стрелац националног шампионата.

Тим поводом Звездина „84“ добила је од компаније Пума ваучер за куповину у радњама „Н Спорта“ у висини од 20 хиљада динара. Као и његов претходник, Милош Нинковић који је био најбољи играч Црвене звезде у октобру, и Мрђа је одлучио да своју награду препустима онима којима је помоћ неопходна. Брзоноги нападач ваучер је поклонио седмочланој породици Радосављевић из Београда.

Осећам се привилегованим због тога што су навијачи препознали мој труд и изабрали ме за најбољег играча месеца новембра. Још веће ми је задовољство што могу да покажем хуманост и поклоним ваучер за куповину у радњама „Н Спорта“ породици Радосављевић. Верујем да ће им помоћ добро доћи и да ће се малишани обрадовати поклонима – истакао је Драган Мрђа.

Претходни текстПораз кошаркашица у Подгорици
Следећи текстЗвезда на ТЕНТ у полуфиналу Купа