Промоција календара за 2013.

55

Одбојкашице и одбојкаши Црвене звезде у просторијама СД Црвена звезда промовисали су календар за предстојећу 2013.годину. Шампионке и шампиони Србије пожелеи су свима још успешнију и трофејнију нову годину, а генерални директор ОК Црвена звезда, Александар Боричић је напоменуо да наше играчице и играчи само треба да наставе да корачају победничком стазом на којој се налазе.

Капитени и женске и мушке селекције, Ана Бјелица и Михајло Митић слажу се да је ова година била веома успешна и надају се да ће успети и у следећој да буду подједнако успешни, док први пут Нову годину у Србији дочекује мађарска репрезентативка, Jулија Миловиц која је ове године појачале црвенобеле редове, и значајно допринела да изабранице Ратка Павличевића сијају пуним сјајем.

Ја сам веома задовољна што сам део црвено белог клуба. Од самог одласка у црвену звезду циљ ми је био да што боље играм и мстрам да у овом клубу из дана у дан све више напредујем.

Постоје одређени сегменти у игри које треба да поправим, неке мале ствари како би све добро функционисало. Драго ми је што сма имала прилику да играм Лигу шампиона, сјајно је бити у елити и играти са најбољим европским и светсим тимовима,па самим тим можете и пуно научити од њих.
Јулија Миловиц се осврнула и на досадашњи период проведен у Црвеној звезди.
Саиграчице су дивне, све су грациозне и волим да проводим време са њима. уживам у сваком моменту проведеном у Београду.

Претходни текстЗвездина десета победа у низу
Следећи текстОдржана седница Скупштине