Црвено бели против Пољака

51

Одбојкашице и одбојкаши Црвене звезде спремни су за утакмице петог кола групне фазе ЦЕВ Лиге шампиона 2013.

Изабранице тренера Ратка Павличевића у петој утакмици групе Ф дочекују пољску Факро Мушину. Меч се игра у уторак, 4. децембра, од 18 часова у дворани Шумице.
О очекивањима у утакмици против Факро Мушине испред женске екипе говориле су играчице Љубица Кецман и Николина Лукић, односно тренер Ратко Павличевић.

Већ терћу годину играмо против Полјакиња, и могу рећи да их добро познајемо. Сигурна сма да оне овде долазе са највећим амбицијама и да гласе за фаворита. од наше утакмице им зависи даљи ток такмичења тако да не сумњам да ће одиграти максимално и покушати да узму сва три бода – објаснила је Кецманова.

Одбојкаши Црвене звезде у петој утакмици групе Ц гостују у Пољској, у четвртак, 6. децембра играће против Закса Кеђержина. Меч почиње од 18 часова.
Уочи гостовања Закса Кеђержину, испред мушког тима представницима медија обратили су се играчи Душан Петковић и Александар Околић, те тренер Душко Николић.

Закса Кађержим је једна јако квалитетна екипа, ако не и најквалитетнија у Лиги шампиона, а на нашеу несрећу нисмо успели до сада да узмемо сет. Били  смо јако близу у Београду, имали смо своје шансе, ако не да их победнима онда бар да их намучимо. Са тим циљем идемо тамо да уђемо што боље у меч, свима Лига шампиона пуно значи да се што више докажемо – напоменуо је коректор нашег клуба, Душан Петковић.

Претходни текстАруновићева уз рукометашице
Следећи текстСпремни смо за Орлеан