Звезда лако са Визуром

49

И у осмом колу Винер штедиша осигурања наше одбојкашице успеле су да забележе победу. Ривал овог пута била је екипа Визуре, која је у гостима имала безрезервну подршку са трибина. Изабранице Ратка Павличевића од почетка су гошћама ставиле до знања ко ће диктирати темпо меча, те су силовито кренуле и добиле први сет у своју корист.

Мало опуштенија игра домаћина, као и много озбиљнији приступ пуленки Жељка Шћепановића резултирало је тиме да други сет припадне Визури.
Нису се предавале Звездашице. Заиграле су мотивисаније, биле боље у пријему и са много мање грешака него у претходном с ету упеле да приведу крају трећи период у своју корист. У четвртом сету само су наставиле са игром из претходне деонице и са много стрпљења успеле да забележе још један тријумф.
Оно што не може да радује јесте повреда Јоване Стевановић којој је у доскоку повредила скочни зглоб, а после детаљнијих анализа знаће се да ли ће моћи да помогне тиму у утакмици Лиге шампиона.
Пре самог почетка сусрета између Црвене звезде и Визуре, генерални спонзор Суперлиге, Винер штедиша осигурање у сарадњи са Спортским журналом доделило је Јулији Миловитс награду за најбољу играчицу месеца новембра.

Претходни текстТежак пораз од Војводине
Следећи текстШироки десети у низу црвено-белих