Сликање за календар „Звезда данас – Звезда сутра“

66

Одбојкаши и атлетичари Црвене звезде окупили су се на „Маракани“ да би заједно са млађим нараштајима – будућим надама наше велике црвено-беле породице, позирали за календар Спортског друштва за 2013. годину под називом „Звезда данас – Звезда сутра“.

У циљу промоције нашег Спортског друштва, на календару за наредну годину наћи ће се сви спортисти који својим резултатима доприносе да Црвена звезда буде у врху српског спорта. Али, ово је такође и идеална прилика за младе таленте да упознају своје идоле, првотимце и првотимке наших клубова, да разговарају са њима, да се друже и да се заједно с њима нађу се на фотографијама календара!

Велики потенцијал Црвене звезде управо лежи у надолазећим генерацијама. Било је то очигледно и у нашој великој дворани, где су Михајло Митић, Ана Бјелица и њихови саиграчи и саиграчице уживали дружећи се са најмлађим одбојкашима и одбојкашицама.

Иста слика виђена је нешто касније и на атлетској стази највећег српског стадиона. Једни крај других велики и мали, будући шампиони. Девојчице и дечаци су упијали погледима момке и девојке који владају српском „краљицом спортова“, а ови опет разнежено посматрали будућност наше атлетике, сећајући се дана кад су и сами маштали о рекордним скоковима или тркама.

За крај да напоменемо да су за календар већ позирали пливачи, фудбалери, рукометашице и кошаркашице, да свој ред чекају рукометаши и остали спортисти наше породице. О промоцији календара за 2013. годину бићете обавештени на време!

Претходни текстЈош један пораз у низу
Следећи текстСјајан Зоранин деби у Бундеслиги