Победа над ОФК Београдом би излечила ране

71

Фудбалери  Црвене звезде гостоваће ОФК Београду, у недељу  од  13 часова у оквиру  12.кола ЈСЛ.Ова утакмица долази у помало незгодном тренутку  за црвено-беле, јер су у прошлом колу забележили пораз  код  куће од екипе Јагодине.

У клубу сви тврде да су већ заборавили на ту утакмицу и да су мислима окренути  ка  ОФК Београду. Интересантно је да ће екипе  Црвене звезде и ОФК Београда  два пута одмерити снаге, најпре сада у недељу, у првенственој утакмици, а  затим  21.новембра у Куп такмичењу.
Везни фудбалер црвено-белих  Лука Миливојевић тврди да је пораз од Јагодине већ архивиран и да су екипа и он мислила окренути ка утакмици са ОФК  Београдом.
Архивирали смо пораз  од Јагодине, само  смо мислима  окренути ка ОФК Београду. Желимо да наставимо победнички низ, који смо пресекли на нашем стадиону.  Ово је идеална прилика да направимо добру  увертиру  пред   дерби.  ОФК Београд  је  лоше започео сезону, али у последње време бележе добре резултате.  Од када  је дошао нови тренер Зоран  Милинковић они играју доста боље.
На питање да ли ће обрадовати навијаче као у утакмици против  Доњег Срема, када је био стрелац два гола, Миливојевић каже:
Када год сам у прилици да шутирам  ја то учиним.  Питање је само да ли ће се наместити таква ситуација на утакмици– закључио је везиста Црвене звезде, Лука Миливојевић.

Претходни текстКошаркаши Звезде верују у победу против Орлеана
Следећи текстДодир шампиона у Осечини