Јагодини три бода на Маракани

57

Фудбалери Црвене звезде на Маракани изгубили су  од Јагодине  резултатом 2:1 у 11.Колу.  

У првом полувремену није приказана никаква игра. Друго полувреме је почело у другачијем тону. Александар Пантић је центрирао, а бивши играч Јагодине, Огњен Мудрински је  то искористио и довео свој тим у вођство. Након тога Црвена звезда је притискала ривала, стварала шансе, али све се на томе завршавало. Везиста црвено-белих , Милош Димитријевић је имао неколико прилика, али није успео  да  их реализује.  У  61.минуту   Огњен Мудрински је погодио стативу.

Три минута касније, штопер домаћих Никола Максимовић с леђа је стартовао над Милошем Стојановићем и арбитар је показао на белу тачку.  Милан Ђурић је шутирао пенал, али је Бајковић прочитао његову намеру. Међутим, како нико није био довољно ефикасан, Ђурић је успео да притрчи и одбијену лопту  закуца у мрежу Црвене звезде, за резултат  1:1.  У  87. Минуту  Јагодинци стижу до вођства. Милош Стојановић је прошао по десној страни, а онда спазио Ђенића на другој страни и сервирао му лопту, коју је искористио и донео победу свом тиму.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ЈАГОДИНА 1:2 (0:0)
Стадион: Црвене звезде. Гледалаца: 10.216. Судија: Дејан Димитријевић (Лозница). Стрелци: Мудрински у 46. за Црвену звезду, Ђурић у 65. и Ђенић у 87. за Јагодину.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Пантић, Максимовић, Јовановић, Младеновић, Миливојевић, Димитријевић, Милијаш, Касалица, Милуновић, Мудрински. Резерве: Кировски, Мијаиловић, Спајић, Лазовић, Бабаљ, Вешовић, Савићевић.
ЈАГОДИНА: Бонџулић, Валентић, Пројић, Томић, Живановић, Гогић, Цветковић, Леповић, Стојков, Ђурић, Стојановић. Резерве: Рајковић, Теруел, Костић, Дукић, Ел Монир, Илић, Ђенић.

Претходни текстЖреб одлучио ОФК Београд
Следећи текстЗвезда убељива против Солнока