Одбојкашице отпутовале у Пољску

44

Одбојкашице Црвене звезде отпутовале су у Пољску, где ће се састати са екипом Факро Мушине, у другом мечу групе Ф ЦЕВ Лиге Шампиона. Утакмица се игра у среду, 30. Октобра од 18 часова.

Ове две екипе се добро познају, ако се узме у обзир чињеница да су већ трећу сезону заредом противници у групи.
Ово мишљење дели и капитен црвено-белих Ана Бјелица.
Одлично познајемо противнице, изгледа да жреб баш воли да нас укршта када трећу годину играмо против њих. Ипак, у нашем случају то уопште није олакшавајућа околност јер смо у ранијим мечевима против Мушине имале лоше резултате, никако нам не одговара њихов систем игре. Ради се о врло квалитетном тиму, иако су мењали састав у односу на прошлу годину, поново су јаки и далеко искуснији од наше екипе- истакла је Бјелица.

Бјелица подсећа на прошлу сезону и тек један освојен сет против пољског представника.

Тешко излазимо на крај са њиховим средњацима, врло су убедљиве у том сегменту игре. Лане нисмо успеле да зауставимо ни коректора, а важан је податак да смо ми тада имали прилично искуснији тим. Сада заиста не могу да дам било какве прогнозе. Могу само да обећам да ће се Црвена звезда борити и дати 120 одсто својих могућности. Када тако одиграмо нико нам ништа не може замерити, чак и када губимо- рекла је уочи меча против пољске Факро Мушине, Ана Бјелица, капитен Црвене звезде.

Претходни текстЗвездини шампиони
Следећи текстПољаци прејаки за Звезду