БСК брише грешке

39

Репрезентативна пауза само је донекле пријала фудбалерима Црвене звезде. С обзиром на то да је тренер Александар Јанковић обављао и функцију селектора младе репрезентације, те да се велики број наших играча нашао на списку те и сениорске селекције, црвено-бели су се практично тек данас окренули првенственим обавезама.

Дефанзивац Црвене звезде Никола Микић каже да екипа тек сада може озбиљно да изврши анализу пораза од Спартака. Он је уверен да ће екипа успети да отклони све уочене грешке и да ће се спремна за викенд супроставити БСК-у из Борче.
– На тај меч гледамо као на прилику да почнемо нову победничку серију. Показаћемо да је онај меч у Суботици био само наш лош дан. Нама је свеједно ко је наредни ривал, јер у сваком случају победа је циљ – рекао је Микић.
Везиста црвено-белих Милош Димитријевић каже да лоше издање екипе у Суботици, који је Звезду коштао и првог места на табели, припада прошлости и обећава да неће бити репризе те епизоде, у шта ће како каже „навијачи моћи да се увере овог викенда“, током којег се изабраници Александра Јанковића састају са БСК-ом из Борче.
– Показало се да је много теже задржати прво место него доћи до њега. Верујем, међутим, да ћемо успети да се вратимо на лидерско место и да ћемо тада знати како да останемо на водећој позицији – напоменуо је Димитријевић.

Претходни текстПешић у посети Црвеној звезди
Следећи текстТријумф Звезде у Шапцу