Шампионски у нову сезону

45

Шампиони Србије, и у женској и у мушкој конкуренцији, у сали Спортског друштва Црвена звезда представили су екипе за наредне шампионске подухвате. Весели и радосни, стрпљиво су одговарали на питања новинара и позирали фоторепортерима.

Женска екипа је знатно подмлађена у односу на претходну сезону, али упркос томе имају највише амбиције када је у питању домаће првенство. Шампионси Србије су остали у истом сасатву као и прошле такмичарске сезоне, стим што сада на клупи црвено белог тима седи нови тренер – Душко Николић.
Доскорашњи помоћни тренер Жељка Булатовића, објашњава да је сада на њему само да настави са планом и програмом који је утемељио његов претходник.
Већ смо освојили један домаћи трофеј – Суперкуп. Био је то један леп увод у сезону, пред почетак домаћег првенства. У петак нас очекује утакмица са Рибницом, екипа која такође гаји одређене амбиције везане за нашу лигу. Што се тиче Лиге шампиона, жреб нас није мазио. Прво гостујемо италијанском Торентину, затим долази нам пољска Закса и као шлаг на торту франсцуски Тур, који је ре четири године био првак Европе. Ја ћу од своје екипе захтевати да у оредеђеном тренутку дају свој максимум, а за остало видећемо – поручио је Николић.

Претходни текстПрва победа црвено белих
Следећи текстЉубица 12-та кадеткиња Света