Нова победа наших девојака

69

Црвено беле девојке забележиле су теже него што се очекивало победу против дебитанта у Првој лиги. Оне су у оквиру 4. кола савладале фудбалерке БСК Борче са 3:1 (2:1). Опет је блистала Јована Дамњановић.

Наше девојке су одлично почеле меч. Већ у 17. минуту су имале предност од два гола. Прво је Благојевићева савладал голмана Борчанки, а онда се у стрелце уписала и Јована Дамњановић. Тада је изгледало да ће ово бити још једна лака победа за тим са Маракане. Међутим, пред крај првог полувремена после одлично изведеног слободног ударца гостујуће екипе, Алиса Кларк се спетљала и послала лопту у сопствену мрежу. У наставку сусрета доминацију црвено белих крунисала је Јована Дамњановић још једним голом и поставила коначан резултат од 3:1. Сенку на овај меч бацила је тешка повреда Андријане Пешић која је амбулантним колима пребачена у болницу, а у питању је нешто тежа повреда колена.

ЛАСК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – БСК БОРЧА 3:1 (2:1)
Помоћни терен стадиона Црвене звезде. Гледалаца: 200. Судија: Гордана Кузмановић. Стрелци: Благојевић у 10, Дамњановић у 17. и 69. за Црвену звезду, а Кларк (аутогол) у 43. минуту за БСК. Жути картони: Коркоран и Бабић (Црвена звезда), Петровић (БСК Борча).
ЛАСК ЦРВЕНА ЗЕВЗДА: Кларк, И. Дамњановић, Крстић, Коркоран (Смиљанић), Бабић, Попов, Ј. Дамњановић, Ерац, Матић (Пешић (Радосављевић)), Благојевић (Живановић), Ђорђевић (Теодосијевић).
БСК БОРЧА: Петковић, Милановић, Јеремић, Ђурђев, Станојев, Росић, Битевић (Антонијевић), Милановић (Мијатовић), Зорић, Ристић, Петровић.

Претходни текстТрофеј црвено-белима
Следећи текст„Асикс“ обукао црвено беле