Јована Дамњановић растужила Шапчанке

143

Црвено беле су лако савладале фудбалерке Шапца у гостима са 6:0 (3:0) у 3. колу Прве женске лиге. Најбоља на терену је била Јована Дамњановић која је постигла 4 гола!

Шапчанке су одолевале у првих 20 минута меча, а онда је на сцену ступила фантастична Јована Дамњановић која је потврдила да је једна од најбољих фудбалерки у нашој земљи. Јована је псотигла три гола у првом полувремену и већ тада разрешила дилеме око победника овог сусрета. Свој четврти погодак је постигла на почетку другог дела игре. Попов је прелепим голом из слободног ударца повећала предност наших девојака, а Миловановићева је у последњим тренуцима утакмице поставила коначан резултат.

ШАБАЦ – ЛАСК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:6 (0:3)
Шабац – Гледалаца: 70. Судија: Катарина Ђоковић. Стрелци: Ј. Дамњановић у 22, 27, 37. и 47, Попов у 62, Миловановић у 90. минуту.
ШАБАЦ: Дрезга, Станковић, Симић, Рудић, Мицкоска, Спасевић, Јакшић (Мишић), Тошић, Макевић, Мијатовић (Машић), Бајалица, Јездић.
ЛАСК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кларк, И. Дамјановић (Живановић), Крстић, Коркоран, Бобић, Попов (Милинковић), Ј. Дамњановић (Анђелковић), Ерац, Матић, Благојевић (Миловановић), Ђорђевић (Теодосијевић).

Претходни текстЦрвено бели желе победу против Нишлија
Следећи текстТри гола Мудринског за три бода