Пораз на премијери

89

Црвено беле су доживеле пораз у дербију 1. кола Прве женске лиге од Напретка у Крушевцу са 1:0 (1:0).

Једини погодак на овом мечу Крушевљанке су постигле у 29. минуту када је псоле центаршута и велике гужве у нашем шеснаестерцу лопта стигла до Сандре Ђилас која је са ивице казненог простора упутила неодбрањив шут. Имале су домаће у првом полувремену прилике да повећају своје вођство, али је на голу била сигурна Алиса Кларк.
Наше девојке су заиграле боље у наставку сусрета. Ређале су се шансе, али гола није било. Најбољу прилику да наша екипа дође до изједначења пропустила је Јована Дамјановић у 75. минуту када је погодила пречку. Резултат је остао 1:0 за домаће фудбалерке, а црвено беле ће у наредном колу, када играју на свом терену против екипе Леминд Лавице, покушати да дођу до прве победе у новој сезони.

НАПРЕДАК – ЛАСК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:0 (1:0)
Стадион: Градски стадион у Крушевцу. Гледалаца: 150. Судија: Наташа Кричак. Стрелац: Ђилас у 29. минуту. Жути картони: Величковић (Напредак), Бобић (Црвена звезда).
НАПРЕДАК: Миљковић, Шћеповић, Шишковић, Караџић, Величковић, Јоновић, Марковић, Петронијевић, Салпунић, Тришић, Ђилас (Лисинац).
ЛАСК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кларк, И. Дамјановић (Теодосијевић), Крстић (Живановић), Коркоран, Бобић (Милинковић), Попов (Смиљковић), Ј. Дамјановић, Ерац, Пешић, Благојевић, Митић (Ђорђевић).

Претходни текстРакочевићу дрес и капитенска трака
Следећи текстСЕЋАЊЕ: Светозар Глигорић