„Меч са Радом сјајна увертира за оно што нас чека“

28

Црвена звезда у оквиру 29. кола Јелен Суперлиге дочекује екипу Рада. После пријатељске утакмице са Олимпијакосом у табору црвено – белих сви могу бити задовољни, а оно што је свакако примарно, јесте то да се одржи континуитет и овог пута, обзиром да се игра пред  домаћом публиком.

Пред последњи меч сезоне на „Маракани“ тренер Роберт Просинечки изнео је своја очекивања пред сусрет са екипом са Бањице, а осврнуо се и на предстојећи Куп дуел са Борцем из Чачка у Крушевцу.
– Утакмица са Радом уопште неће бити лака.  Они играчи који нису играли биће одморни, што је свакако велики плус за нас. Верујем да ћемо пред нашим навијачима урадити праву ствар. Даћемо све од себе.  Како са „грађевинарима“, тако и са Чачанима у Купу, касније и Војводином – рекао је стратег са Маракане и наставио – Меч са Радом за нас ће бити добар тренинг пред оно што нас чека у наставку. Могу да кажем да ћу на терен да изведем најјачи састав. Изостаће једино Миливојевић због жутог картона, као и Евандро и Димитријевић који су болешљиви. Очекујем победу и нашу добру игру.
Прокоментарисао је и оно што је црвено – бела експедиција доживела као гост Олимпијакоса.
– Играло је пет играча са мањом минутажом у у првенству, без континуитета утакмица. У глобалу – задовољан сам. Момци су показали жељу и вољу и много ми је значило то што сам видео у ком су стању.
На питање новинара да ли ће Звезда успети да сачува екипу и наредне сезоне, Просинечки је одговорио:
– Филозофија клуба је да играчи остану, али уколико стигне добра понуда за Лазовића, ја ту не могу ништа. Наш циљ је да пробамо да освојимо првенство и да, ако је могуће, уђемо у Лигу Европе – завршио је он.
Фудбалски клуб Црвена звезда одлучио је да улаз на последњи меч, који наш тим игра у овој сезони на свом стадиону, против Рада буде бесплатан. Навијачи су најавили фешту.

Претходни текстНедовић и Поповић отворили школско игралиште
Следећи текстСјајна увертира за Куп