По трећу узастопну победу

18

У оквиру 28. кола ЈСЛ на прогаму је четврти овосезонски вечити дерби. Овај меч нема скоро никакав резултатски значај, али из табора нашег тима поручују да мотив ни једног тренутка неће изостати.

Очекивања пред дуел црвено и црно белих изнео је Роберт Просинечки.
– Желим да одиграмо добру утакмицу, императив је наравно да дођемо до треће узастопне победе. Мислим да ће дерби бити све само не ревијалан. Неће бити лако али ја имам млад и амбициозан састав, сви живе за овакве утакмице. Мушки ћемо на терен, даћемо максимум да навијаче обрадујемо победом. Још увек не знам ко ће у стартних 11, имамо још један тренинг и данас ћу дефинитивно одабрати играче и формацију за сутрашњи меч. Радује ме што ће Тошић вероватно бити спреман, још неколико првотимаца има проблема са лакшим ударцима. Знам да Партизан кроз овај сусрет жели да се врати, а на нама је да то спречимо– оценио је Просинечки.
„Велики Жути“ истиче да његови играчи увек имају слободу у игри.
– То што сутра неће бити резултатских мотива ништа не мења. У зависности од позиције коју покиравју играчи код мене увек имају апсолутну слободу. Не видим ни један добар разлог зашто тако не би било и на четвртом дербију.Имамо карактер и квалитет, у фудбалу је апсолутно све могуће. Ривалство је велико, у то име идемо на тријумф. Нека Партизан слави титулу а ми победу– јасан је Роби.

Последњи део конференције за штампу био је посвећен за оне најмлађе. Звездину будућност. Играчи рођени 1999. године стигли су до вредног признања. Млади изабраници Цвјетина Благојевића на турниру у Ђенови освојили су прво место. На путу до трона пали су великани попут Сампдорије и Ђенове.
Утакмица је на програму у суботу 5. маја на сатадиону у Хумској са почетком од 19:30 часова. Карте се могу купити и на „Маракани“ а цена за северну трибину износи 600 динара.

Претходни текстЗвездин дрес довољан мотив
Следећи текстДушко Николић нови шеф стручног штаба