SECI Energia спонзор Звезде

65

Председник скупштине спортског друштва Црвена звезда, проф. др Петар Шкундрић и директор огранка у Београду компаније SECI Energia, Лућано Шипионе последњег априлског дана потписали су Уговор о спонзорству.

Једна од највећих италијанских компанија за енергетику у наредних годину дана улагаће финансијска средства у наше друштво. Накод истека уговора постоји договор да се он продужи до 2020. године.

Професор др Петар Шкундрић на конференцији за медије након потписивања уговора захвалио се свима који су присуствовали овако значајном тренутку за спортско друштво.
Ми смо највећа породица у овом делу Европе, са највећим бројем трофеја. Овим путем захваљујем се господину Шипионеу зато што је у Звезди препознао озбиљног партнера, и зато што је спреман да уложи значајна финансијска средства у наше друштво. Италијанкса компанија жели да буде лидер у чистој енергији, а са лидером у спортској култури – Звездом, изабрао је најбољи могући начин да се представи. Надам се да ће пример ове компаније следити и неке друге фирме – истакао је Шкундрић.

Директор огранка у Београду компаније SECI Energia, Лућано Шипионе изразио је велику захвалност нашем друштву на прилици коју је пружло италијанској компанији.
У Италији, у Болоњи, Црвена звезда је симбол за један од највећих клубова и представља стару европску аристократију. Ми као компанија смо прихватили позив професора др Шкундрића, и веома смо заинтересовани да сарађујемо са Звездом. То је један велики пројекат између Европе, Србије, а у коме учствује и Република Српска. Почаствовани смо што смо стратешки партнери са енергетиком Србије. Желимо пре свега да вратимо Звезду на место које јој припада, а то је сам врх – закључио је Шипионе и на крају додао
Напред Звезда!

Претходни текстСјајни црвено бели без снаге у завршници
Следећи текстПионири Звезде први у Лесковцу