Гаспром за јаку Звезду

51

Фудбалски клуб Црвена звезда и Гаспром настављају сарадњу. После две године заједничког пословања уговор је ревидиран, па ће наш клуб у будућности имати још већу помоћ овог руског гиганта.

На данашњој конференцији, меморандум о сарадњи потписали су председник СД Црвена звезда Петар Шкундрић, председник фудбалског клуба Владан Лукић и представник Гаспрома Кирил Кравченко.
Председник црвено-беле подорице није крио задовољство што је до овог договора дошло.
Данашњи дан доноси велики искорак за фудбалски клуб. Он је основа наше породице и једна од најјачих и најважнијих карика. Звезда је велики бренд највећи симбол Србије и има велику обавезу да позитивним резултатима оправда стару славу. Гаспром је то осетио, препознао праве вредности и подржао нас. Разговором смо дошли до тога да њихова помоћ у наредном периоду буде још већа. Од данас имамо дуплу обавезу да напредујемо и да освајамо титуле. Одговорност према спонзорима је велика. Сложили смо се око тога да подмладимо тим, да шансу дамо домаћим играчима и да се пре свега окренемо сопственој школи. Полако формирамо спонзорски пул, а то је главни предуслов за јаку Звезду. Данас улазимо у фазу нове историје– завршио је Шкундрић.

Представник Гаспрома Кирил Кравченко искористио је прилику да поздрави све присутне.
– Даћемо све од себе да ова сарадња буде још успешнија. Повећањем средстава желимо да подигнемо ефикасност и рад клуба на виши ниво. На састанку са врхом клуба нашли смо позитивно решење. До краја маја потписаћемо ревидирање уговора. Ово је тренутак да кренемо у нове победе и окренемо се светлој будућности– констатовао је Кравченко.
У Медија центру „Маракане“ данас се окупила политичка елита Србије на челу са вице-премијером, министром полиције Ивицом Дачићем.

Претходни текстЛале срушиле Звезду
Следећи текстМотивисано на Јагодину