Опрезно са Војводином

25

Црвена звезда у финалној серији води 2:0, па ће Војводина вечерас имати тежак задатак обзиром да нема права на кикс. Изабранике Жељка Булатовића само један тријумф дели од освајања трофеја.

– Имамо лепу предност, али то ништа не значи уколико и данас са „лалама“ не будемо одиграли на високом нивоу. До треће победе и титуле можемо само ако оставимо срце на терену. И ми смо били у сличној ситуацији недавно, међутим, успели смо успешно да се извучемо. Верујем да овог пута  такав преокрет не може са се деси – рекао је најефикаснији одбојкаш црвено – белих Душан Петковић.
Тим са Маракане у Нови Сад иде растерећено.  Показао је до сада у „Шумицама“ да има снаге и за завршни ударац, али нико из Љутице Богдана не може да обећа победу. Војводина се, ипак, не предаје тако лако.
– Они имају добре играче и предност домаћег  терена и ми не смемо да их вратимо у живот. Сматрам да би било мало претенциозно ако бих рекао да у СПЕНС идемо са сигурношћу. Исход зависи од нас, али и од њих. Морамо бити опрезни. Нису играли лоше у Београду и мислим да ће вечерас бити још мотивисанији. Знамо шта могу, мада, можемо и ми још боље – закључио је Петковић.
Сусрет између Црвене звезде и Војводине биће одигран у малој дворани СПЕНС-а од 18 сати.

Претходни текстУбедљива победа Звезде
Следећи текстЦрвено бели лако савладали Смедерево