У Нови Сад по титулу

34

Одбојкаши Црвене звезде у трећој утакмици финала плеј офа са екипом Војводине имају прилику да освоје титулу првака државе. Црвено бели у серији воде са 2:0 и надомак су освајања шампионске титуле уколико још једном савладају изабранике Николе Салатића. У прва два меча Звездаши су убедљиво славили, иако је екипа војводине пружала јак отпор.

Тренер Црвене звезде Жељко Булатовић презадовољан је игром својих изабраника а пред трећи дуел велики је оптимиста.
Војводина је веома квалитетан тим, а не треба посебно спомињати да је то клуб са дугом традицијом. И ми смо били у ситуацији да губимо са 2:0, према томе знам да неће олако препустити титулу. А када је домаћи терен у питању ја не придајем пуно значаја, јер да будем искрен за десет година како сам у Црвеној звезди више смо победа имали на страни него код куће. Ово је поштен спорт, коректно ривалство и много је битније како се игра него где сеигра – јасан је Булатовић.
У другом мечу финалсне серије плеј офа у маестралног Душана Петковића, сјајну партију показао је и Филип Стоиловић. Млађани примач истиче да је много лакше у госте ићи са предношћу од 2:0 али додаје да то не сме ни јендог тренутка да опусти играче.
Ми ћемо на крилима ових победа да наставимо да пружамо сјајне партије. Даћемо све од себе и мислим да је то довољно да их добијемо и освојимо титулу – закључио је Стоиловић.

 

Претходни текстЦветковићеве импресије из Портланда
Следећи текст„Једва чекамо да дерби почне“