Звезда спремна за Хајдук

58

Фудбалери Црвене звезде у оквиру 21. кола ЈЛС дочекују екипу Хајдука из Куле.  Наш тим је у одличној форми, па се очекује да лако стигне до шестог овосезонског славља.

Први помоћник Роберта Просинечког, Слободан Маровић очекује да се Куљани неће потпуно затворити.
– Желимо да наставимо победнички низ. Сконцентрисано, максимално озбиљно и тимски, идемо на нове бодове. Лакше нам је кад играмо на страни јер тада противници не играју потпуни бункер. Уверен сам да Хајдук неће применити такав рецепт.Гледао сам их против Партизана и видео квалитет, организованост и добре појединце. Надам се да ће се у том светлу приказати и Звездиној публици.
На траву маракане у суботу поподне истрчаће комбиновани састав.
– Микић има проблема са чланком десне ноге, сигурно ће прескочити Хајдук, још не знамо ко ће га мењати. Евандро има жуте картоне, Максимовић и Миливојевић су болесни, имамо велики фонд квалитетних играча и мислим да неће бити проблема.
Одбрана црвено-белих постаје све сигурнија. 
– Имали смо мало проблема на почетку, сада је много боље, о свему томе говори и статистика, примили смо само два гола. Довели смо два млада играча, Младеновића и Максимовића, донели су нам одређени квалитет– завршио је Маровић.
На „Маракани“ су спремили низ акција. Свака особа која купи карту за утакмицу са Хајдуком, као и власници сезонских карата, имају могућност да поведу и једно дете старости испод 15 година. Улаз је такође, слободан за сваког ко донесе две лименке Лав пива са логом Звезде.
Утакмица је на програму у суботу од 18 часова.

 

Претходни текстЦрвено бели изједначили
Следећи текстЦрвено бели победили и Хајдук