Звезда жели реванш

77

После дугих зимских припрема Црвену звезду очекује прво коло пролећног дела сезоне. На „Маракану“ стиже Спартак из Суботице, а црвено-бели су спремни за реванш.

– Припреме су трајале три месеца, дуго нисмо имали такмичарске утакмице зато једва чекамо да почне. Сви имамо жељу да покажемо једну нову Звезду. Верујем у ове младе играче, сви су спремни да истрче на наш стадион без страха и треме. Направили смо добар избор, сада је на њима да се покажу у правом светлу– кренуо је своје излагање Роберт Просинечи.
Млади стручњак очекује да ће се његова екипа реванширати Спартаку.
– Знамо колико су Суботичани неугодни. Осетили смо то у првом колу, дошло је време да се исправимо и реванширамо се за пораз. Очекујем да пружимо добру партију и стигнемо до три бода. Сви знамо колико ја значајно тријумфално отворити пролећни шампионат. Радује ме ситуација у екипи, могу да рачунам на све осим Филипа Касалице и Луке Милуновића. Нападач има проблема са повредом, очекујем да ће бити спреман да се у пуни тренажни процес врати кроз две недеље. Милуновићу касне папири и није на располагању.
Капитен наше екипа Никола Микић цени Спартак, али жели победу.
– Веома је битно да се тријумфом отвори пролећни део сезоне. Радили смо добро на припремама, уиграли екипу, новајлије су се одлично уклопиле и време је да покажемо шта знамо. Спартак има искусног тренера, играће затворено и покушати да нас изненаде контрама. Ако урадимо све што шеф буде захтевао од нас, победа неће изостати. Ми се питамо– завршио је десни бек.
Утакмица је на програму у суботу 3.1 од 17 часова. Капије „Маракане“ биће отворене за све навијаче. Црвено-бели су решили да 67-и рођендан нашег клуба прославе на прави начин и дозволе слободан улаз.
 

Претходни текстКошаркашице убедљиве пред плеј оф
Следећи текстМаксимално против Крке