„Робијева подршка ми много значи“

33

Турбулентни дани су дефинитивно иза њега. Карактер који је Филип Јанковић показао након свих новинских натписа и кулоарских „наклапања“ уверава нас да ће у годинама које долазе бити један од стубова Звездине игре. Зрело и одмерено посматра новонасталу ситуацију. Не жели да прескаче степенике који су пред њим, већ полако корак по корак јер зна да само тако може постати велико фудбалко име.

Могу и морам да се фокусирам искључиво на терен јер знам да је он једино мерило мојих квалитета. Успешно сам елиминисао све спољашње факторе који су ме претходних дана пратили и реметили ми моју посевећеност фудбалу . Те ствари ме уопште не дотичу, оне су далека прошлост – зрело је сагледао ситуацију млади Јанковић
Фића је у пријатељским мечевима против Винтертура у Жилине добио своју прилику. На најбољи начин је искористио указано поврење али додаје да му је драго што и поред два ремија екипа на терену делује веома квалитетно.
За три дана у Анталији смо одиграли две контролне утакмице. Много смо трчали и на тај начин спроводили шефове замисли у дело. Такође, борбеност је била на завидном нивоу, а тхехничке финесе ће доћи саме по себи јер имамо још много времена како бисмо се на најбољи могући начин спремили за почетак пролећног дела шампионата.

О својој будућој улози у тиму не размишља превише…
На утакмицама и тренизима пружам свој максимум. Драго ми је што полако почињем да се уклапам у екипу. Добијам све више шансе пре свега захваљујући напорном раду на сваком тренингу. Трудим се да се наметнем и очекујем важну улогу у Звездиној екипи током предстојећег периода – истакао је Филип, а онда још једном нагласио значај Роберта Просинечког у његовом фудбалском развоју. – Робијева подршка ми много значи. Сваки разговор са њим је значајан за младог играча, а нарочито за мене. На утакмицама ми помаже да играм далеко опуштеније и сконцентрисаније. Верујте, то ми је сад најважније!

Претходни текстТријумф у Ужицу
Следећи текстЗагрепчанке поквариле деби