Пето место за наше џудисте

39

Екипа Црвене звезде овога викенда учествовала је на трећем Дукла купу у Бањској бистрици у Словачкој сада већ традиционалном екипном такмичењу.
У конкуренцији 14 екипа из Чешке, Пољске, Словачке и Србије црвено беле џудоке оствариле су пласман на одлично пето место.

У првом мечу Црвена Звезда – Славија Трнава 9:1 (37:0) славио је наш тим. Бистричани су у другом колу искористили предност домаћег терена и овај сусрет је завршен Црвена Звезда – Б. Бистрица  3:7 (10:27). Чешка екипа никако није могла да нађе решење за наше одлично расположене црвено беле џудоке у трећем колу, и у овом мечу славили смо максималним резултатом, Црвена Звезда – УСК Праха Б. 10:0 (42:0). У дуелу са првом екипом УСК Праха, спортска срећа нам није била наклоњена и меч је завршен: Црвена Звезда – УСК Праха А. 3:7 (7:25) чиме су наше џудоке оствариле пласман на пету позицију.
Одличан турнир а конкуренција је била за сваку похвалу. Ово је била заиста добра провера за почетак сезоне. Драго нам је да смо и овога пута показали да смо се одлично припремили за све што нас чека у овој години и да су нам сада потребни само добра такмичења на којима ћемо брусити форму. Похвалио бих цео тим. Сви су били на висини задатка, одлично су радили и на прави начин, спортски и у духу фер плеја представљали су Црвену Звезду и Србију–  истакао је Саша Трпковић, тренер прве екипе ЏК Црвена звезда.

Претходни текстЧетири медаље за наше бициклисте
Следећи текстДерби у Хали „Пионир“