Црвено-бели у погону, чека се Асомоа

34

Фудбалери Црвене звезде јуче су стигли у Бечиће, али тек данас су осетили терен. Под диригентском палицом Роберта Просинечког и новог кондиционог тренера Радаковића, Лазовић и екипа вредно су почели да „јуре“ форму. Пуно трчања и вежби, лопта је још далеко… Тренинзима Црвене звезде у Будви ускоро би требао да се прикључи и репрезентативац Гане Асомоа,  а постоји могућност да то учини већ данас.

Најискуснији играчи Марко Перовић и Душко Тошић спремни су да поведу ову генерацију у све изазове који им предстоје у пролећном делу сезоне.
Драго ми је што сам поново сам мојом Звездом. У мојој глави не постоји бодовни заостатак за првопласираним. Одувек сам веровао у немогуће. Тако и сада. Иако је остало још много до почетка првенства, ја некако већ сада једва чекам да почне – каже Перовић.
Душко Тошић је јуче прославио 27. рођендан и једна велика жеља била му је усмерена управо ка клубу.
Желео бих да коначно почнемо да остварујемо планове које смо раније зацртали. Да се држимо договора и гурамо, упркос свему. Надам се да ћемо освојити Куп, а у првенству шта буде – нагласио је Тошић.
Црвено-бели  први контролни меч на припремама у Будви одиграће 22. Јануара, а снаге ће одмерити у Радановићима против домаћег Грбља.

Претходни текстЦрвено беле настављају победнички низ
Следећи текстСтигао Асамоа