Црвено беле спремне за окршаје најбољих

49

Пред почетак Лиге шампиона за одбојкашице одржана је конференција за штампу на  којој је присуствовао цео тим Црвене звезде. Тренер Ратко Павличевић је.истакао да ће екипа наступати у знатно измењеном саставу у односу на прошлу сезону.

Играће младе одбојкашице које тек требају да скрену пажњу на себе. Лига шампиона ће овога пута за нас бити велики изазов, па је и прва утакмица која нас очекује у Пољској против Банк БПС Факро исто то – констатовао је Павличевић.

Капитен Ана Бјелица није крила да је целој екипи пре свега императив победа.
Код противнка игра Весна Читаковић што довољно говори о самој екипи. Без обзира на то ми ћемо играти за сваки поен, сваки сет, како би их што више освојили, па што да на крају и не добијемо утакмицу. То нам је и циљ којем увек тежимо – рекла је Бјелица.

Представницима медија се после званичног дела у коме је најављено гостовање наше екипе 30. новембра Пољакињама у првом колу лиге шампиона, обратио и директор маркетинга одбојкашког савеза Црвене звезде  Зоран Аврамовић и потом и доделио плакате „Мој клуб Црвена звезда“ свима који су помогли да одбојкашице црвено-белог тима буду на врху.
Кад је почела одбојка да се игра, од 4. марта 1945. године, кренуло се са кампањом и промоцијом овог спорта.Од тог тренутка па до данас овај клуб ствара велике играче и играчице–истакао је Аврамовић

Претходни текстРастали се Звезда и Морисон
Следећи текстЦрвено-бели верују у пролаз