Ни речи о дербију, на реду Смедерево

41

Фудбалери Црвене звезде састају се у четврфиналу Купа Србије са екипом Смедерева. После паузе  због обавеза репрезентације, наши играчи одличном партијом на гостовању у  Јагодини наговестили су да полако улазе у форму. Меч са традиционално неугодиним Смедеревцима игра се у среду са почетком од  18 часова.

Тренер црвено-белих Роберт Просинечки очекује тежак меч.
Овом утакмицом завршавамо један циклус у Куп такмичењу. Циљ је победа, тако ћемо и изаћи на терен мотивисано и спремно да наставимо борбу за трофеј. Играмо на „Маракани“, фаворити смо и очекујем да прођемо даље. Смедерево није лоша екипа, сигурно је да ће доћи веома мотивисани да направе изненађење. Идемо утакмицу по утакмицу, играће сви они који су здрави.  Играчи знају да имам поверење у њих и тако ће се понашати на терену.
Млади стручњак  осврнуо се  и на стање у екипи.
Имам пуно проблема са повређеним првотимцима, чекам данашњи тренинг да видим ко ће на терен. Оптимиста сам, какав год тим да изађе очекујем победу. Каду и Ћосић још нису у погону, а после сусрета  са Јагодином, чак три играча жале се на повреде. То је фудбал. Сутра увече идемо у карантин, имамо два дана да се потпуно опоравимо и окренимо наредном великом изазову – констатовао је Просинечки.
Стратег нашег тима не плаши се грубе игре противника.
Субота јесте близу, али  ми у сваку утакмицу улазимо максимално, тако ће бити и сутра.  Нећемо се штедети, а на судији је да игру води на прави начин– завршио је Просинечки.
Срђан Мијаиловић зна рецепт за нову победу.
Ми смо фаворити. Смедерево јесте неугодан ривал, али пред нашим навијачима победе не сме да дође у питање. Максимално смо спремни и мотивисани да на прави начин одиграмо ову утакмицу. Задовољан сам својом тренутном формом, али увек може боље. Хвала тренеру што има поверење у мене и што ми указује прилику на више позиција у тиму– истиче млади „универзалац“.

Претходни текстЛуковић и Чолић на Бошковићевом списку
Следећи текстЦрвено беле настављају поход