Без права на кикс

44

Свесни су црвено-бели да су минулог викенда у Ужицу истрошили сав првенствени кредит. Свесни су да немају више прво на кикс, без обзира на име противника, те је у сутрашњем дуелу са ОФК Београдом на Маракани победа за њих опција. 

Очекивања су увек иста. Сигурно да и ми пред сутрашњу утакмицу знамо да морамо победити, јер немам право на кикс, пре свега јер Партизан има четири бода више од нас, и ми сада морамо сваку утакмицу победити, како бисмо одржали прикључак. ОФК Београд није кренуо најбоље, али игра све боље, и у Купу је ушао међу осам. Ради се о доброј екипи, тако да ћемо дати све од себе сутра да бисмо направили добар резултат. Имамо проблема са повредама, али сам сигуран да ће они који буду играли дати свој максимум, да победимо утакмицу јер би нам то много значило. Након тога следи пауза од 14 дана, па ће играчи имати времена да се опораве и да спремно дочекамо завршницу. Знам да ће сутра бити притисак морања, али тако је то у Звезди, то је нормално. Поред Лезовића и Кадуа, и Ћосић има проблема, па не знам да ли ће конкурисати за тим. Мићко је боље, повредио се док је играо за репрезентацију, али после паузе од три недеље, сада је спреман и биће у конкуренцији за тим – рекао је Просинечки, истичући да нема проблема са Срђаном Зиројевићем. – То тако иде, у фудбалу. Мислим да до сада нисмо имали неких проблема што се тиче повреда, било је само ситних. Ово су сада прва два мало већа проблема, али знамо да је Лаза играо и све утакмице за репрезентацију, и дошло је до замора. Али, то су све ствари које се дешавају, и мислим да ће бити спремни за 14 дана.

Стеван Рељић је сагласан са својим тренером, и сматра да је победа императив.
После нерешеног исхода у Ужицу, мислим да смо потрошили све кредите, и сада сваку утакмицу морамо ићи на победу, јер би нам губитак сваког бода много умањиио шансу за титулу. ОФК Београд је добра екипа, у успону су форме, али играмо пред нашим навијачима, на нашем терену,  и свакако очекујемо три бода пред ову мини-паузу, да консолидујемо редове и уђемо максимално спремни и мотивисани пред веома важне мечеве у Купу и првенству – рекао је наш леви бек.

 

Претходни текстСећање на Звездину прву титулу
Следећи текстЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ОФК БЕОГРАД 3:1 (2:1)