Бутулија верује у боље дане

30

Рукометаши Црвене звезде нису успели да отворе сезону на прави начин. Црвено- бели везали су четири узастопна пораза, од тога два у домаћем првенству. Посебно болан, био је онај последњи од новајлије у лиги, екипе Обилића. Тренер нашег тима Игор Бутулија, објаснио је специфичност актуелне, не баш пријатне ситуације.

– Ја сам велики борац и верујем у ову екипу. Тренирамо пуним интензитетом, а победе ће доћи. Сезона је дуга, Звезда увек има шампионске амбиције. Отишло нам је 11 играча, много је новајлија. Потребно је мало времена да се коцкице сложе – истакао је Бутулија.
Сплет различитих, неповољних околности утицао је на бледа издања на старту сезоне.
– Никад нисам доживео да немам пола тима на располагању. Лева крила Јокић и Живковић су повређени, Суџуму је напукао зглоб, док за Блечића и Докића још нису стигли папири. Косановић је био повређен до меч са Обилићем. Дакле, то није екипа са којом сам обавио припреме. Наравно, ништа од овога не може бити оправдање за неуспех против Обилића – објаснио је Бутулија. 
Стратег Звезде верује да ће криза бити превазиђена.
– Тренутно је присутан некакав страх код играча. Постоји одређена блокада. Имамо проблем са поштовањем договора из свлачионице. Онај ко не може да ме прати, нема циљ, сам би требало да оде – енергично је закључио Бутулија.
Верујемо да се крај црне серије ближи…       

Претходни текстСуперкуп је наш !
Следећи текстПашеко поново међу црвено-белима