Будућност нашег Џудо клуба

60

Владимир Поповић млади џудиста Црвене звезде сасвим сигурно ће дуго памтити турнир „Castello Cup“ у Прокупљу,  на коме је освојио прву медаљу.

Узданица црвено белог подмлатка у категорији до 25 килограма у граду на Топлици окитио се бронзаним одличјем у конкуренцији полетараца.
Задовољан сам јер сам освојио медаљу. Није било лако јер су сви противници били добри–  рекао је млади Владимир Поповић у првом интервјуу за наш сајт.
Џудо је постао избор нашег младог Владимира пре нешто више од годину дана када је дошао на први тренинг у Црвену звезду.
Свидело ми се у Црвеној звезди и зато сам остао и да тренирам. Другари су супер а тренер Давор Колунџић нам све лепо објашњава. Зато и волим да долазим јер је сваки тренинг занимљив и другачији.
Владимир Поповић је вредно тренирао а  успех и прва медаља дошла је у право време, на почетку школске године када је постао ђак првак.
Волим џудо и волим да тренирам Зато сам се придружио мојим клупским друговима на припремама у Кучеву,  да још више научим. Сигуран сам да је ово само почетак и да ћу за моју Звезду освојити још пуно медаља– рекао је млади Владимир Поповић.

Претходни текстХајдук – Црвена звезда 0:1
Следећи текстТитула за Савановићеву, бронза за Божинића