Честитка европским шампионима

50

Браво мајстори! Са скромним абицијама и без великих обећања чета Игора Колаковића отишла је у Беч на Европско првенство. А тамо – сет по сет, меч по меч и све тако до титуле првака Европе! Други пут у историји, а први после 2001. и тријумфалног наступа у Острави, наши одбојкаши су покорили континент, а ас нашег Милоша Терзића и 24:26 у четвртом сету против Италије били су коначни знак да велико славље може да почне!

Мало је рећи „Честитамо“. Мало су честитке за подвиг који су ови момци постигли у Бечу, који је у недељу вече, 18. септембра 2011. у толикој мери обрадовао Србију. Хвала вам, орлови! Хвала! 
Спортско друшво Црвена звезда поносно је и што је ова изванредна шампионска генерација састављена и од играча који носе или су носили црвено-бели дрес: Милош Терзић, Михајло Митић, Драган Станковић, Никола Ковачевић, Владо Петковић, Филип Вујић. На кров Европе попео се и наш тренер и помоћни тренер репрезентације Жељко Булатовић и физиотарапеут Александар Почековић. Део ове блиставе шампионске приче је и Зоран Аврамовић, директор маркетига Одбојкашког Савазе Србије и директор агенције Црвена звезда маркетинг.
 Утемељивач свих успеха наше одбојке свакако је Александар Боричић, председник Одбојкашког Савеза Србије, нови први потпредседник ЦЕВ, иначе и председник Управног одбора СД Црвена звезда.
Још једном –  Браво, браво, браво!!!

Претходни текстГерасименко освојио бронзу на Светском Купу
Следећи текстИзабраници Пешића на турниру у Самокову