Звезда боља од Колубаре

30

Рукометаши Црвене звезде су започели такмичење у новој сезони Суперлиге победом над Колубаром – 29:27 (14:16). Током читавог меча владала је резултатска неизвесност, а гости из Лазаревца су после првих пола сата игре били у предности.

 Црвено-бели су у дербију 1. кола били ослабљени јер четири,  можда и кључна играча, није било у саставу. И иначе је наш тим овог лета претрпео велике измене. Са „Маракане“ је отишло чак једанаест, а стигло је тринаест нових играча. Кад се све то зна, онда не треба да чуди што су гости у појединим деловима меча били доминантнији. Ипак, екипа Игора Бутулије је нашла начина да на крају слави сасвим заслужену победу, а посебно се истакао Божидар Надовеза.
Пивот Звезде Урош Милошевић није крио задовољство након победе над Колубаром.
– С обзиром да нам је ово прва такмичарска утакмица одлично смо одиграли. Истакао бих да се играчи још увек не познају и да треба времена да дође све на своје место. Како време буде одмицало, мислим да ћемо бити све бољи – оптимиста је Милошевић
Тренер црвено-белих  Игор Бутулија признаје да је утакмица била неизвесна, али свакако да га је победа обрадовала.
– Најважнија је победа и да смо освојили прве бодове. Током меча смо губили и са четири гола разлике. Имамо много дебитаната и то се осетило у игри. Ова екипа има огроман потенцијал и мислим да ћемо из меча у меч бити све јачи. Велика ствар је што ћемо играти у Сеха лиги – закључио је Бутулија
Управо у овом такмичењу премијера је на програму у среду, 21. септембра, кад у 17 часова на Бањици дочекујемо хрватску екипу Нексе из Нашица.

 

Претходни текстЦрвено-беле боље од Радничког
Следећи текстПрвенство Београда у знаку Звезде