Сарадња за пример

222

Спортском друштву Црвена звезда у просторијама нашег медија центра у Љутице Богдана,  данас је уручено значајно признање.

У име Спортског друштва Црвена звезда специјалну плакету коју додељује Спортско друштво Чукарички поводом значајног јубилеја, 85 година постојања и успешног рада примио је Иван Тодоров, генерални секретар. 
Изузетно ми је драго да је Спортско друштво Црвена звезда лауреат признања Спортског друштва Чукарички, организације са дугом и богатом традицијом. Ово је и права прилика да истакнем одличну сарадњу наших спортских друштава и то на свим пољима и у свим спортовима. Желео бих да уједно честитам значајан јубилеј нашим  спортским  пријатељима и пожелим да у истом победничком духу наставе и у периоду који је испред нас   – истакао је Иван Тодоров, генерални секретар СД Црвена звезда за наш сајт.
У име СД Чукарички Мирољуб Благојевић, потпредседник спортског друштва уручио је значајно признање и том приликом истакао је традиционалну одличну сарадњу са трофејном породицом црвено белог тима. 
За нас је велики успех да смо током скоро једног века успели да континуирано радимо и задржимо број дисциплина  и такмичара на радост свих љубитеља спорта.  Јубилеј који прослављамо је одлична прилика да се захвалимо и спортским пријатељима са којима смо успешно сарадјивали све ове година а иза нас их је већ 85. Сарадња СД Чукарички са СД Црвена звезда је увек била на највишем нивоу а признање Ивану Тодорову је најбољи доказ за то – истакао је Мирољуб Благојевић. 

Претходни текстЗвезда чека ривала
Следећи текстЈелача у финалу првенства Европе