Телеком Србија нови спонзор црвено-белих

71

Из дана у дан црвено-бела породица расте.  После клинике Аћибадем, спонзорски пул Црвене звезде обогатила је и компанија Телеком Србија. Уговор о спонзорству данас је у медија центру на Маракани потписан на четири године, финасијски детаљи уговора остају тајна, али реч је о једном од највећих који је ова компанија парафирала са једним клубом, саопштено је на коференцији за новинаре којој су присуствовали председник Звезде Владан Лукић и  генерални директор Телекома и члан Упрваног одбора клуба Бранко Радујко. Свечано потписивање уговора извршено је уз присуство многих Звездиних пријатеља, познатих Звездаша. Ту су били Иван Бекјарев, Бранислав Трифуновић, Андреј Кулунџић, Урош Ђурић… Председник Црвене звезде Владан Лукић је напоменуо да су спонзорски уговори са Газпромом и Телекомом Србија веома битни за клуб и да Звезду обавезују на врхунске резултате.


Неке ствари иду природно својим током. Телеком и Газпром су две свакако озбиљне и велике компаније. Звезда је свесна да као озбиљан клуб не сме да разочара резултатима – истакао је први човек Звезде Владан Лукић.
Генерални директор Телекома Бранко Радујко је изјавио да је сасвим природно што се ова компанија одлучила да буде спонзор некадашњег европског и светског шампиона. Радујко је подсетио да је Телеком већ спонзор многих савеза (кошаркашког, атлетског, тениског) и клубова широм Србије, али и нашег прослављеног тенисера и великог Звездаша Новака Ђоковића.
Овакве сарадње су су нешто сасвим нормално на глобалном нивоу. Ми на тај начин остварујемо комуникацију са навијачима, корисницима -истакао је Радујко.
Акција коју су пре два месеца покренули Телеком Србија и Звезда и те како је уродила плодом. До сада је продато 150.000 при пејд картица, а од раније је познато да део средства добијених од продаје иде на рачун Звезде. Та акција се наставља, тачније биће допуњена. На тржиште ће бити пласиран нови пост пејд пакет који ће имати три профила, симболичних назива: Север, Бари, Токио. Уз овај пакет се може добити и брендирани андроид телефон са Звездиним логом, а кориснике очекује још једно изненађење- мајица са натписом „Прваци света“ (Најк).

 


 

Претходни текстНова база – Златибор
Следећи текстЗвезда обасјала Златибор