Црвено бели пионири наставили победнички низ

65

Црвено бели су и данас на „Купу Новог Београда 2011“ одушевили резултатом. Младе џудоке црвено белог тима освојиле су три златне, пет сребрних и две бронзане медаље.

Шампионске титуле на традиционалном такмичењу „Купу Новог Београда“ освојили су Матија Поповић (до 46 кг), Милош Јоцић ( преко 66 кг) и Петар Ћирковић (до 73 кг). Вељко Вукадиновић ( до 31 кг), Никола Лошић (до 50 кг), Страхиња Каран ( до 46 кг), Јован Јели (до 55 кг) и Илић Матија (до 50 кг) данас су се окититли сребрним одличјима док су бронзане медаље освојили Огњен Ађанчић ( до 50 кг) и Марко Ђорђевић.
Црвена звезда је на Купу Новог Београда учествовала  са 30 такмичара а наши млади џудисти остварили су одличан резултат. Посебно бих похвалио  Матију Поповића који је јуче на Првенству Београда освојио златну медаљу а данас је опет био први. Петар Ћирковић такође заслужује све похвале јер је данас у Шумицама био доминантан – рекао је Давор Колунџић , тренер за млађе узрасне селекције ЏК Црвена звезда.
Давор Колунџић посебно се осврнуо на чињеницу да смо на Купу Београда уз три златне медаље освојили и пет сребрних медаља.
Момци су добро радили али треба имати у виду да је и премор утицао на данашњи резултат. Нагласио бих да смо у категорији до 46 килограма имали Звездино финале што опет довољно говори о доминацији наших такмичара. Турнири у Београду су не само одлични за проверу пред државно првенство већ су одличан избор за  нове такмичаре.  То је најбоље потврдио наш млади Огњен Ађанчић, који је  данас, на такмичарском дебију у потпуности оправдао поверење и освојио прву медаљу– закључио је Давор Колунџић.

Претходни текстПропуштена прилика за брејк у Новом Саду
Следећи текстПросинечки и Калуђеровић верују у преокрет